Over dit blog

Ik ben Sander Mol, sinds 2005 vol enthousiasme aan de slag in de wereld van het software testen. Tot 2012 heb ik namens Capgemini bij een groot aantal banken en verzekeraars gewerkt. Al dan niet toevallig heb ik alle testrollen uitgebreid ingevuld. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar hoe iets beter kan en is testen een deel van mijn leven geworden. Zo test ik bijvoorbeeld ook graag whisky’s.
Lees meer!

In 2012 ben ik aan de slag gegaan bij de Unirobe Meeùs Groep, een groot tussenpersoon voor verzekeringen waar testen nog niet was ingericht. Het is erg verfrissend om ‘mijn’ vak nieuw in te richten en ook steeds weer stil te staan waarom je iets ook alweer doet. Het heeft in een jaar tijd tot een enorm praktische testaanpak geleid. Maar wel met TMap als basis. Een aanpak waarvan ik denk dat hij nuttig is voor alle organisaties die net met testen beginnen; of er nu 3 of 3.000 medewerkers zijn.
Lees meer!

Past jouw organisatie in dat plaatje? Dan probeer ik je via dit podium zo goed mogelijk te helpen. Met wat sterk versimpelde theorie om in ieder geval aan de slag te zijn. Maar natuurlijk ook met hulp van jou, want ook mijn verhaaltje over testen kan altijd beter. Dus reageer met alles wat er in je op komt, het kan op iedere pagina.
Lees meer!

Plaats als eerste een reactie!

Naam*: E-mail*: