Hoe nu verder

Deze website blijft bewust bij de basics van het software testen. Ik verwacht dat je maximaal 30 minuten nodig hebt gehad om het ‘Aan de slag!‘ gedeelte te lezen. De beste tip die ik vervolgens kan geven, is natuurlijk dat je het gaat toepassen. En dan het liefst op een voorbeeld dat je makkelijk kunt overzien.

Nadat je deze testaanpak één of enkele keren doorlopen hebt, zie je vanzelf waar de knelpunten zitten.

De aanpak zelf

Als de aanpak zelf nog lastig is, laat het dan vooral weten. Deze website is er om te helpen; sowieso antwoord ik zelf en ook anderen kunnen je verder brengen!

Verbreding

Misschien wil je wat meer weten over simpel software testen. Daarom zal ik op deze plek een lijst met links op gaan nemen met bloggers en andere bronnen die ook bewust bezig zijn om software testen makkelijk te maken. Heb je zelf een link voor me, laat het weten!

Deze pagina is net nieuw; nog geen verbredingspagina’s.

Verdieping

Maar het kan ook zijn, dat je een stapje dieper wilt gaan. Misschien dat er in de toekomst nog verdiepingspagina’s komen, maar voorlopig zal deze website dat bewust niet bieden. Dit is de plek om de basis te bespreken. Al verwijs ik je graag naar de plekken waar deze verdieping te vinden is. Heb je zelf zo’n link, laat het dan ook even weten!

Deze pagina is net nieuw; nog geen links ter verdieping.

 1. Paul Baarn schreef op maandag 24 juni 2013 om 17:51 1

  Hallo Sander,

  Wat goed dat je dit deelt. Ik zou vanavond naar jouw presentatie bij TestNet gaan, maar met de (test)drukte in twee projecten dacht ik: eerst even kijken of ik online iets vind. Nou bij deze dus.

  Ik kies maar voor dit kanaal om het tot me te nemen. Ik zal dit ook wel volgen en mijn reacties geven waar dat zinvol lijkt. Voor nu eerst maar even plannen wanneer ik dit op mijn gemak ga doornemen.

  Groet,
  Paul Baarn
  Imtech ICT

 2. Sander Mol schreef op maandag 24 juni 2013 om 23:22 2

  Hoi Paul, bedankt voor je interesse terwijl je eigenlijk verhinderd was. Ik hoor graag of je er iets aan hebt!

Naam*: E-mail*: